akut tandläkare stockholm

Akut tandläkare Stockholm

När tandvärken kommer snabbt och oväntade besvär uppstår vill man snabbt kunna få tid hos akut tandläkare Stockholm. När värken är framme vill man få akut vård för att slippa gå och ha ont. Akut tandvård Stockholm nära innerstan kan låta svårt. Men hos oss på Fina Tänder vill vi att alla som söker akutvård ska få det direkt.

Besvär som uppstår när olyckan har varit framme måste alltid fixas snabbt. Varken du eller vi vill att du ska gå och ha ont. Det kan handla om att du har bitit i något för hårt så att en del av tanden har gått av. Eller så råkar du ramla och slå i tänderna, men oavsett vad det är finns vi på Fina Tänder här för att hjälpa dig.

Boka tid för akut tandvård

Du kanske även har den oturen att drabbas av kraftiga ilningar eller tandvärk som uppstår från ingenstans. Andra besvär som kan kräva akut tandvård är om du tappar en fyllning. Eller kanske om en plomb, krona eller bro skulle lossna. Det du gör då är att söka akut tandvård direkt. Kontakta oss på Fina tänder om du hamnar i en sådan situation. Du når oss enklast på 08-21 39 40.

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 + ett =